Groente-gehaktschotel

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1  Bestrooi de plakken aubergine met zout en laat ze een half uur staan. Kook de aardappelplakken in ruim water met zout in circa 5 minuten beetgaar. Spoel de aubergineplakken af en dep ze goed droog met keukenpapier. Bestrijk de plakken aubergine en wortel met olie. Verwarm de oven voor op 200˚C. Verwarm de grillpan en bak de plakken om en om bruin. Verwarm in een andere pan de rest van de olie en fruit de uiringen met de oregano in circa 5 minuten zacht en lichtbruin. Voeg het gehakt en de tomatensaus toe en laat de saus op lage stand 5 minuten pruttelen. Leg de plakken aardappel en groenten om en om met een laagje saus ertussen in een ingevette ovenschaal en eindig met een laagje saus. Bestrooi met geraspte kaas en bak de schotel in circa 20 minuten mooi bruin.+ 20 minuten oventijd

Groente-gehaktschotel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met banaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse gehaktschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept