Hangop dip met broodstengels

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg een schone natgemaakte theedoek in een vergiet en zet de vergiet in een kom waarvan hij de bodem niet raakt. Giet de yoghurt in de theedoek en laat dit afgedekt in de koelkast een nachtje uitlekken. Schep de dikke achtergebleven hangop uit de doek en vermeng dit in een schaal met de kruiden, knoflook, citroenschil, komijn en zout en peper naar smaak. Laat de smaken in de koelkast nog een uurtje intrekken. Giet de olijfolie erover en serveer met het warme brood.+ ca. 8 uur uitlekken.
  • 2 Gebruik ook eens Griekse of Turkse yoghurt.

Hangop dip met broodstengels is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Camembert uit de oven
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappel-maaltijdsoep met broodstengels
30 min -
Bekijk recept
Oliedip
5 min Snack
Bekijk recept
Kruidige broodstengels
20 min Snack
Bekijk recept

Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hangop met sesamkaramel en peer
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Hangop, muesli en appelchips
15 min
Bekijk recept
Stoofpeertjes met hangop
1uur- Nagerecht
Bekijk recept