Haricots verts met hazelnoot-limoenboter

6
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de limoen schoon. Snijd een paar reepjes van de schil voor garnering. Rasp de rest van de schil en pers de vrucht. Meng rasp en sap, de hazelnoten en de peper door de boter. Schep de boter op vershoudfolie en vorm er een rolletje van. Leg dit tot gebruik in de koelkast (dit kan een dag van tevoren).
  • 2 Kook de haricots verts met zout beetgaar in 5-6 minuten. Giet ze af. Snijd de boter in plakjes en leg ze op de boontjes. Garneer met limoenreepjes.

Haricots verts met hazelnoot-limoenboter is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Koriander-limoenboter
55 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schol uit de oven
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met pikante limoenboter
10 min, voorbereiden 10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde maïskolven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept