Hazelnootkoeken

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC. Meng de bloem met bakpoeder, kaneel, vanille­suiker en zout. Mix de boter met de basterdsuiker luchtig en voeg het ei toe. Mix nog een paar minuten goed door. Voeg het bloemmengsel toe en mix totdat alles goed gemengd is. Roer er dan de havermout en hazelnoten door.
  • 2 Schep circa 12 balletjes deeg op een bakplaat bekleed met bakpapier. Laat wat ruimte tussen de balletjes - ze lopen iets uit tijdens het bakken. Bak de koekjes in 10 tot 12 minuten gaar en bruin. Laat ze iets afkoelen op de bakplaat. Leg ze vervolgens op een rooster en laat ze verder afkoelen.+ 12 minuten oventijd

Hazelnootkoeken is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker