Herfstsalade met paddenstoelen en blauwe kaas

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de paddenstoelen in stukken. Verwarm de olijfolie en roerbak de paddenstoelen op hoog vuur circa 2 minuten. Voeg de knoflook en tijm toe en bak nog een minuut mee. Laat afkoelen tot lauw. Klop de mosterd los met de azijn en voeg de olie langzaam toe tot een gelijkmatige dressing. Breng op smaak met zout en peper. Hussel deze dressing vlak voor het serveren door de sla en leg de sla op 4 borden. Verdeel de paddenstoelen erover. Verkruimel de kaas over de salade en bestrooi met de hazelnoten.
  • 2 Ook lekker met geitenkaas.

Herfstsalade met paddenstoelen en blauwe kaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade en herfstsalade met peer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met herfstsalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme herfstsalade met biefstuk en hazelnoten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept