Ikan ritja ritja

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dep de vis droog. Verdeel deze in moten en besprenkel ze met citroensap. Strooi er zout over. Wrijf 1 eetlepel olie met ui, rode peper, trassi, knoflook en djahé in een vijzel tot een pasta of pureer de ingrediënten in de keukenmachine. Fruit dit mengsel 2 minuten in nog 1 eetlepel olie. Voeg de tomatenpuree, ketjap en het bouillontablet toe en meng er heet water door tot sausdikte. Bak de vis 2-3 minuten per kant in de rest van de olie. Leg de vis op een schaal en giet de saus erover.

Ikan ritja ritja is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Babi ritja ritja (pittig gestoofd varkensvlees) en snelle sambal goreng boontjes
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Ikan ritja ritja (vis in tomatensaus) met gefruite spruitjes met spek
1 uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Ikan ritja ritja (vis in tomatensaus) met gefruite spruitjes met spek
1 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Toem toeman
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Boemboe Bali Ikan
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ikan Atjar
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept