Kaasomelet met kropsla en stokbrood

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de stokbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze wat afkoelen. Klop de eieren in een kom los met wat zout en peper. Verwarm de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en laat hierin het geklopte ei stollen. Verdeel de kaas erover en laat met het deksel op de pan smelten. Vermeng ondertussen de sla met de komkommer, uiringen en dressing. Snijd de broodjes in de lengte doormidden. Leg op elk half broodje een stuk omelet en daarbij wat gemengde salade. 

Kaasomelet met kropsla en stokbrood is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprika-kaasomelet met kruidensla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige kaasomelet met rucola
20 min
Bekijk recept
Kaasomelet met courgette
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasomelet met broccolisalade
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept