1 Snijd van de koolraapjes de onder- en bovenkanten recht af en zet ze in een grote pan. Giet de bouillon erover en breng aan de kook. Kook de koolrapen op lage stand in circa 30 minuten beetgaar. Neem ze uit de bouillon en laat ze enigszins afkoelen. Maak ondertussen de vulling; verwarm de olie en fruit de sjalot op middelhoge stand circa 5 minuten. Voeg de kerriepoeder, tofoe, rozijnen en pijnboompitten toe en roerbak nog enkele minuten. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de oven op 180°C. Hol de gare rapen uit met behulp van een lepel. Snijd de helft van het vruchtvlees klein en voeg dit toe aan het tofoemengsel. Breng goed op smaak. Giet de bouillon in een ovenschaal, zet de koolraapjes erbij en vul ze met het tofoemengsel. Bestrooi de vulling met geraspte kaas en bak nog 10 minuten onafgedekt in de oven.
2 • Lekker met notenrijst of gele rijst.• Dit gerecht kunt u ook met gehakt maken.
Koolraapjes gevuld met kerrietofoe is een recept van PLUS