Koolroosjes in romige friszure dressing

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een pan met ruim water en wat zout aan de kook en blancheer hierin de koolroosjes circa 3 minuten. Giet ze af en spoel af onder koud water. Laat uitlekken in een vergiet. Klop de zure room met de rest van de ingre‑diënten tot een zachtzure dressing en schep deze door de lauwwarme koolroosjes. Breng het geheel op smaak met zout en peper en serveer in schaaltjes.

Koolroosjes in romige friszure dressing is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broccoli gefrituurd in een jasje
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Penne met romanesco, wortelen en erwtjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept