Koolvisfilet met citroensaus

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Dep de vis droog en bestrooi hem met zout en peper. Strooi er 1 eetlepel maïzena over.
  • 2 Verhit de olie en bak de koolvis aan beide kanten goudbruin. Leg de vis op een bord of schaal en houd deze afgedekt warm in de oven. Verwarm citroensap, bouillon en honing. Bind dit met 1 eetlepel maïzena aangelengd met 1 eetlepel water tot een citroensaus. Serveer de vis bestrooid met bieslook met de citroensaus. Garneer eventueel met partjes citroen.
  • 3 Vervang de koolvis door kabeljauw.Neem in plaats van bieslook gehakte dille.

Koolvisfilet met citroensaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met citroensaus
Bekijk recept
Romige citroenspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viswraps met ijsbergsla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept