Krokante wortelsnack

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 170°C. Halveer de winterwortel tweemaal in de lengte tot 8 repen. Blancheer deze, giet ze af en dep ze droog. Bestrooi ze met zout, peper, tijm en knoflook en giet er olijfolie over. Schep de wortelrepen om en laat even intrekken. Omwikkel elk stuk wortel met 2 plakjes katenspek. Rooster ze op de bakplaat totdat het spek knapperig en de wortel zacht is.

Krokante wortelsnack is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept