Mosselen met ravigotesaus

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de open mosselen die na een tik op de rand van het aanrecht niet sluiten. Kook de overgebleven mosselen met citroensap, boter, laurierblaadjes, tijm en bouillon of wijn 4-5 minuten of tot ze open zijn. Schud ze halverwege even om. Schep ze uit de pan op een warme schaal en verdeel de helft van de ravigotesaus over de warme mosselen. Schep een keer om. Serveer de rest van de saus er apart bij. Lekker met stokbrood of friet en sla.

Mosselen met ravigotesaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Lekkerbekjes met rösti
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimicocktail
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Visschnitzels met ravigotesaus en lentekrieltjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen-krabkoekjes
20 min
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept