1 Wel de rozijnen in warm water. Doe de kaas in een kom en smelt deze in de magnetron onafgedekt op 800 Watt 1-2 minuten. Klop in een andere kom de eieren luchtig. Voeg de melk en de suiker toe en klop het geheel gedurende een aantal minuten zo luchtig mogelijk. Kook ondertussen de noedels gaar en laat ze uitlekken.
2 Spatel de kaas door het eimengsel. Knijp de rozijnen uit en voeg ze aan het mengsel toe. Roer een snufje zout, een theelepel kaneel en de noedels erdoor. Giet het mengsel in een kom en strooi er nog wat kaneelpoeder overheen. Verwarm het toetje ongeveer 7 minuten onafgedekt in de magnetron op 800 Watt totdat de bovenkant stevig is. (Kijk even na 4 minuten hoever het is). Zet het toetje daarna in de koelkast en laat het minstens 1 uur opstijven.Voorbereiding stijd is exclusief 1 uur koelen
3 Vervang 1 theelepel kaneelpoeder door bruine basterdsuiker en strooi een mengsel van kaneelpoeder met bruine suiker over het toetje.Neem 40 gram suiker en 10 gram vanillesuiker in plaats van 50 gram suiker.