Omelet met groene asperge

4
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Klop 6 eieren los met een paar eetlepels melk, room of crème fraiche en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Snijd 250 gram kort gekookte groene of witte asperges in kleine stukjes en schep ze samen met 100 gram geraspte Hollandse geitenkaas door het ei. Verwarm 2 eetlepels olie of vloeibaar bakproduct in een grote koekenpan en giet het mengsel erin. Laat op middelhoge stand met het deksel op de pan garen. Draai de omelet met behulp van het deksel om en bak de andere kant nog een paar minuten. Snijd de omelet in punten en serveer met geroosterd brood en boter.

Omelet met groene asperge is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte asperges met saffraan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept