Oosterse salade met pikant gemarineerde vis

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de sambal met de ketjap en olie door elkaar en giet dit over de blokjes vis. Laat afgedekt in de koelkast een uurtje marineren. Meng alle groenten met elkaar in een kom. Klop de ingrediënten voor de dressing goed door en breng op smaak met zout en peper. Klop de ingrediënten voor het beslag goed door en schep de visblokjes erdoor. Verwarm een laagje zonnebloemolie in een wok of hapjes­pan. Frituur de visblokjes in kleine porties in de hete olie en laat ze uitlekken op keukenpapier. Schep de dressing door de groenten en verdeel dit over 4 kommen. Verdeel de visblokjes erover en serveer direct.
  • 2 U kunt de vis vervangen door garnalen, tofoe of kipfilet.

Oosterse salade met pikant gemarineerde vis is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept