1 Zet de aardappelen op in ruim water met zout en kook ze in circa 20 minuten gaar. Laat ze uitlekken in een vergiet en doe ze terug in de pan. Pureer de peterselie met 50 gram van de boter, melk en mosterd met een staafmixer en giet dit bij de aardappels. Stamp dit tot een mooie egale puree en breng op smaak met zout en peper.Verwarm de olijfolie en leg de venkel en courgetteplakken in de pan. Giet er een scheutje water of witte wijn bij en laat op stand afgedekt 5 minuten smoren.Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel 1/3 deel van de puree over de ingevette ovenschaal en leg hierop alle groenteplakken.Verdeel hier de vis over en bestrooi alles met wat zout en peper. Dek af met de rest van de puree en strijk dit met de achterkant van een natte lepel glad. Trek eventueel strepen in de puree met een vork. Verdeel de eetlepel boter in vlokjes over de puree en bak de visschotel in circa 30 minuten gaar en bruin.
Ovenschotel met vis en mosterdpuree is een recept van PLUS