1 Verwarm de oven voor op 200°C. Meng 3 eetlepels olie met de Mexicaanse kruiden. Bestrijk de kommen licht met de kruidenolie en bekleed ze met de wraps/tortilla’s zodat een randje ervan oversteekt. Bestrijk het deeg met de rest van de kruidenolie en bak de deegbodems in het midden van de oven in circa 10 minuten knapperig en lichtbruin. Laat iets afkoelen. Kook de groenten 2 minuten. Giet ze af en spoel er koud water over. Laat goed uitlekken. Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan. Roerbak hierin de groenten beetgaar in 2-3 minuten. Schep de mosselen erdoor en bak ze 2 minuten mee. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan lichtbruin. Meng de ingrediënten voor de dressing en schep deze door het groente-vismengsel. Verdeel de slareepjes over de wrapbakjes. Schep de vulling in de wrapbakjes en strooi de pijnboompitten erover. Garneer met bieslook.
Ovenwrap met mosselen en balsamicodressing is een recept van PLUS