Pan bagnat

4
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kapjes van de broodjes. Bewaar ze. Hol de broodjes uit (het broodkruim wordt niet meer gebruikt). Bestrijk de binnenkant van de broodjes met olijfolie. Vul de broodjes met laagjes. Begin met salami met daarop mozzarella, rucola, mortadella, tomaat, basilicum, zout en peper. Druppel, als de broodjes helemaal gevuld zijn, nog wat olijfolie over de inhoud. Zet de broodkapjes erop. Druk alles goed aan en verpak het brood strak in plasticfolie. Dit kan een dag van tevoren zodat de smaken goed intrekken. Leg het brood in de koelkast. Pak het er vlak voor het serveren uit en snijd het met een scherp mes in punten.

Pan bagnat is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Bagnat tonijn
Lunchgerecht
Bekijk recept
Big burger met kruidige saus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pan bagnat
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gevuld brood met bacon, sla en tomaat
Lunchgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept