Pasta la Surinaamse mama

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta in water met zout en 2 eetlepels olijfolie beetgaar. Giet de pasta af, schud even op en houd warm. Verwarm de rest van de olijfolie in een pannetje, voeg de knoflook, pepers en een snufje zout toe. Laat de chiliolie even trekken en voeg op het laatst de gescheurde basilicumblaadjes toe.
  • 2 Schep de pasta op warme borden. Verdeel de zalm erover en garneer met de limoen. Giet er wat van de hete chiliolie over en verdeel er wat kaas overheen. Meng voor de salade tomaat, komkommer en bosui. Verdeel dit over de veldsla. Meng de ingrediënten voor de dressing en giet deze over de salade.

Pasta la Surinaamse mama is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Banana Mama mocktail
10 min Snack
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Hartenkoekjes voor mama
60 min-
Bekijk recept
Tahoe goreng en mama Jansens tahoekoekjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept