Pasta Primavera

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng water aan de kook voor de pasta.
  • 2 Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok. Bak hierin de asperges 2 minuten. Voeg courgette,  paprika, champignons en knoflook toe en roerbak 4 minuten. Kook intussen de pasta  beetgaar, rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan en zet ze apart. Verhit 2 eetlepels olijfolie in dezelfde koekenpan en bak hierin de biefstukreepjes met knoflook en  zout en peper 3 minuten. Schep de gesneden groenten en enkele druppels tabasco door de pasta. Serveer dit voor de vegetariër, bestrooid met de helft van de pijnboompitten. Schep  voor de vleeseter de biefreepjes erop met de rest van de pijnboompitten.

Pasta Primavera is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Minestrone primavera
20 min-
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle primavera
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne Primavera
45 min, voorbereiden 5 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept