Pastaschelpjes met gorgonzola, pijnboompitten en rucola

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1  
  • 2 Kook de pastaschelpjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout beetgaar. Giet af en schep de olie en kaas erdoor tot de kaas licht gesmolten is. Schep de rucola en pijnboompitten erdoor en breng verder op smaak met zout en peper.

Pastaschelpjes met gorgonzola, pijnboompitten en rucola is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Minestrone primavera
20 min-
Bekijk recept
Conchiglie met pompoen en feta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschelpjes met venkel en zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschelpjes met gerookte haring
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept