Pikante groenekoolstamppot met gebakken vis

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelblokjes in ruim water met zout in circa 10 minuten gaar en giet ze af. Verwarm ondertussen de olie in een wok en fruit de ui circa 5 minuten tot deze zacht is. Voeg de knoflook en sambal toe en laat op lage stand nog een minuut mee fruiten. Voeg de kool met aanhangend water toe en schep goed om. Laat in circa 10 minuten al omscheppend slinken en breng op smaak met zout en peper. Stamp de aardappelen tot puree met de warme melk en 2 eetlepels boter. Schep de kool erdoor en houd de stamppot warm. Dep de stukken vis goed droog met keukenpapier, bestrooi ze rondom met zout en peper en bestuif ze rondom met bloem. Verwarm de rest van de boter in de pan en bak de stukken vis aan beide kanten bruin en gaar. Serveer met de stamppot.
  • 2 In plaats van vis kunt u ook vlees of kaas gebruiken.

Pikante groenekoolstamppot met gebakken vis is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept