Pikante paprikasaus met olijfolie en kappertjes

4
5 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel 1 rode geroosterde paprika uit een pot af en pureer deze met een halve rode peper zonder zaadjes, 100 ml olijfolie en wat zout tot een felrode, gladde saus. Schep er twee eetlepels kappertjes door en breng eventueel op smaak met zout en peper.

Pikante paprikasaus met olijfolie en kappertjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept