Pittige kerriekabeljauwreepjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de vis af, dep droog met keukenpapier en snijd in gelijke repen van circa 3 centimeter breed. Klop een glad beslag van de bloem, de bouillon, kerriepoeder en ei en schep daar de peper, bosui en knoflook doorheen. Verwarm de oven op 75°C. Verwarm een laag olie in een diepe pan. Haal steeds een paar stukjes vis door het beslag en frituur ze in een paar minuten goudbruin. Leg ze op een bakplaat en houd ze warm in de oven terwijl u de rest van de vis bakt.

Pittige kerriekabeljauwreepjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept