Pompoendip met Parmezaan

4
5 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Rooster 400 gram pompoen, geschild en in blokjes gesneden en besprenkeld met 2 eetlepels olijfolie, 15 minuten in een oven van 200°C. Pureer daarna met 1 theelepel sinaasappelrasp en het sap van de sinaasappel, 50 gram geraspte Parmezaanse kaas, zout, peper en net zoveel olijfolie tot de gewenste dikte. Lekker bij bloemkool- en broccoliroosjes of tortillachips.

Pompoendip met Parmezaan is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept