Reuzenchampignons met koriander-cashewtapenade en rauwe ham

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de champignons. Draai de stelen uit de hoed. Bestrijk de hoeden met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper. Pureer de champignonstelen en de ingrediënten voor de koriander-cashewtapenade.
  • 2 Vul de champignonhoeden met de tapenade. Vouw de rauwe ham om de gevulde champignons tot pakketjes. Leg deze op een hete barbecue en gril ze tot de ham licht krokant is.12 stuks
  • 3 • Vervang de reuzenchampignons door portobello's.• Neem in plaats van koriander basilicum.

Reuzenchampignons met koriander-cashewtapenade en rauwe ham is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Carpaccio Van Reuzenchampignons Met Gefrituurde Bieslook
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuzenchampignons
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde Reuzenchampignons
10-20 min -
Bekijk recept
Gevulde reuzenchampignons
0 min
Bekijk recept