Rijstballetjes met gehakt, rozijnen en amandelen

4
45 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    :Kook de rijst en laat deze afkoelen. Voeg dan 1 eetlepel bloem toe en kneed het geheel met de hand. Vorm hier balletjes van.
  • 2 Verhit 2 eetlepels olie en bak het gehakt met zout en peper rul. Meng de amandelen en de rozijnen erdoor. Neem de rijstballetjes in de hand en maak er een kuiltje in. Stop er wat gebraden gehakt in en maak de balletjes met de hand weer mooi dicht en rond. Verhit de rest van de olie en bak hierin de balletjes goudbruin.

Rijstballetjes met gehakt, rozijnen en amandelen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Rijstballetjes Met Kip
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstballetjes Met Kip.
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstballetjes Met Mozzarella En Basilicum
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstballetjes Met Gorgonzola En Basilicum
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept