Rijstepap met rozijnen en bruine suiker

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wel de rozijnen in warm water.
  • 2 Breng de melk aan de kook. Voeg, als de melk kookt, de rijst en de rozijnen toe. Laat het geheel al roerend op een lage stand 10-12 minuten doorkoken. Giet de pap in vier schaaltjes en strooi er bruine suiker over.
  • 3  Vervang de helft van de suiker door gehakte walnoten.

Rijstepap met rozijnen en bruine suiker is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pavlova
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Sangria
15 min
Bekijk recept

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Romige rijstepap met aardbeien en honingamandelen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Ris a la mande (Deense rijstepap)
40 min Nagerecht
Bekijk recept