Risotto met zeevruchtencocktail

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm 3 eetlepels olijfolie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de sjalotjes en knoflook lichtbruin. Voeg de rijst toe en roer hem op lage stand door de olie tot de rijstkorrels glanzend en doorzichtig zijn. Voeg een gedeelte van de bouillon toe, breng dit al roerend aan de kook en laat het opnemen door de rijst. Voeg de rest van de bouillon ook in gedeelten toe totdat de rijst alles heeft opgenomen (na ongeveer 15 minuten). De rijst moet nu beetgaar zijn. Verwarm ondertussen nog een eet­lepel olie en roerbak de zeevruchten 2 tot 3 minuten. Schep ze samen met de gehakte kruiden door de risotto en breng verder op smaak met zout en peper.

Risotto met zeevruchtencocktail is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met romige zeevruchten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle marinara
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
20-minuten paella met vis
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept