Rode lauwwarme salade met pikant vlees

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill voor. Snijd de tomaten een keer door en leg ze met het snijvlak op een bakplaat. Snijd de paprika’s in vieren en vervolgens in vierkante stukken en leg deze met de schil naar boven bij de tomaten. Bestrooi de groenten met wat zout en peper en besprenkel ze met 3 eetlepels olie. Rooster de groenten vlak onder de grill in circa 5 minuten of tot de paprika’s licht verkleuren. Dit kan heel snel gaan; blijf er dus altijd bij en laat de ovendeur op een kier staan. Neem de groenten uit de oven en laat ze enigszins afkoelen. Bak ondertussen de runderreepjes kort op hoge stand in een eetlepel olie en bak de laatste minuut de peper en knoflook mee. Schep de reepjes door de groenten en serveer direct.

Rode lauwwarme salade met pikant vlees is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept