Romige roeromelet met Hollandse garnalen

4
10 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Klop 6 eieren met 100 ml room of roomkaas goed los en maal er wat peper en zout over. Verwarm een klontje boter in de pan en bak het eimengsel al roerende op middelhoge stand in enkele minuten lobbig. Spoel 150 gram garnalen met koud water af en schep hier wat fijngehakte dille en of bieslook door. Verdeel het roerei over 4 borden en verdeel hier over de garnalen. Maal er nog wat peper over en serveer met geroosterd brood, een groene salade met halve ringen rode ui en een lichte mosterddressing. Lekker met een glas witte wijn.

Romige roeromelet met Hollandse garnalen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept