Rucolasalade met bacon en kastanjechampignons

6
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de walnoten in een droge hete koekenpan. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  • 2 Bak de bacon krokant in circa 3 minuten. Schep de plakjes op keuken­papier. Verwarm de olijfolie en bak hierin de kastanjechampignons met de knoflook en versgemalen peper. Schep de bosui erdoor. Schep de dressing door de rucola en verdeel dit over de borden. Leg de paddenstoelen in het midden met de paprika en appel erom­heen. Leg plakjes bacon op de cham­pignons en garneer met walnoten.Voorgerecht voor 6 personen / Hoofdgerecht voor 4 personen
  • 3 Neem in plaats van bacon ontbijtspek of rauwe ham.De rucola kan worden vervangen door eikenbladsla.

Rucolasalade met bacon en kastanjechampignons is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met zalm uit de oven
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rucolasalade met runderreepjes
10 min- Bijgerecht
Bekijk recept