Salade van champignons en verse kruiden

1
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een pan met water en zout aan de kook. Snijd de dikke stelen van de champignons en snijd de hoedjes in dunne plakjes. Blancheer de champignonplakjes door ze circa 1 minuut in het kokende water te doen en spoel ze dan met koud water af. Klop de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar en schep deze samen met de bieslook en peterselie door de champignons. Laat een halfuurtje intrekken. Breng de salade eventueel verder op smaak met zout en peper en bestrooi als laatste met de basilicum.

Salade van champignons en verse kruiden is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept