Salade van groene asperges en komijnekaas

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng water met zout aan de kook. Snijd de onderste 2 centimeter van de asperges en kook de asperges beetgaar. Spoel af onder de koude kraan en laat ze uitlekken. Meng de ingrediënten voor de dressing en breng op smaak met zout en peper. Kook de eieren half zacht en pel ze.
  • 2 Besprenkel de dressing over de sla en verdeel dit over 4 borden. Leg de asperges erop met een gehalveerd eitje. Bestrooi met de kaas en maal er eventueel een beetje peper over.
  • 3 Maak er een hoofdgerecht van door 800 gram asperges en 200 gram kaas te gebruiken. Gebruik half-om-half groene en witte asperges.

Salade van groene asperges en komijnekaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje komijnekaas met courgette
5 min -
Bekijk recept
Blote billetjes in het groene veld
30 min-
Bekijk recept
Stamppotjes met andijvie & toppings
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse box-hartig
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept