1 Verwarm het bakproduct en braad de saucijzen rondom aan. Prik er tijdens het bakken wat gaatjes in zodat het overtollig vet eruit kan lopen en het vocht kan verdampen. Neem ze uit de pan en laat op keukenpapier uitlekken en afkoelen. Maak ondertussen het brooddeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking met de olie of boter en laat 30 minuten rijzen. Kneed het deeg goed door en laat nog eens 15 minuten rijzen. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol op een met bloem bestoven aanrecht van het deeg een lap van circa 1/2 centimeter dik. Snijd in zoveel stukken als er saucijzen zijn en zo groot dat het deeg eromheen kan worden gevouwen. Leg de saucijzen in het midden van een stukje deeg en smeer de bovenkant in met mosterd. Leg op elke saucijs wat rozemarijn. Vouw het deeg eromheen en leg de rolletjes op de bakplaat met bakpapier. Bestrijk het deeg rondom royaal met het ei en bestrooi het met wat grof zout. Bak de rolletjes onderin de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar. Als de korst hol klinkt als je erop klopt zijn de rolletjes gaar.+40 minuten koelen.