1 Sla de schnitzels wat platter tussen twee laagjes vershoudfolie, dep ze goed droog met keukenpapier en bestrooi ze aan een kant met zout en peper. Bestuif ze aan beide kanten met bloem. Klop het eiwit los in een diep bord. Verkruimel de cornflakes met de kaas en paprikapoeder een paar seconden in de keukenmachine of ga er met een deegroller overheen. Wentel de schnitzels eerst royaal door het eiwit en dan door de cornflakes. Druk het vlees stevig in de cornflakes zodat de kruimels goed vastplakken. Leg de gepaneerde schnitzels op een schaal en laat ze afgedekt een half uur koelen. Verwarm de oven voor op 75°C. Verwarm twee eetlepels van het vloeibaar bakproduct op middelhoge stand en bak hierin twee schnitzels aan beide kanten goudbruin (blijf erbij want ze kunnen snel verbranden). Houd ze warm in de oven op de bakplaat en bak de andere schnitzels in de rest van het bakproduct.
Schnitzel gepaneerd met cheesecornflakes is een recept van PLUS