Scholrolletjes uit de braadpan

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een pan ruim water aan de kook, voeg wat zout toe en kook hierin de groenten 2 minuten. Spoel ze koud af in een vergiet. Maak van de groenten 8 bosjes. Halveer de citroen. Rasp van een helft de schil dun, alleen het geel, af. Pers deze helft uit. Snijd de andere helft in 4 stukken. Wrijf de scholfilets in met zout, peper, citroensap en citroenrasp en bestrijk ze heel dun met wat mosterd. Leg op elke filet een bosje groente, rol ze op en wikkel er een plakje bacon omheen. Steek ze eventueel vast met een prikker.
  • 2 Verhit in een braadpan de olijfolie en bak hierin, op lage stand, de visrolletjes in circa 12 minuten, zodat de bacon knapperig wordt en de vis gaar. Bak op het laatst het teentje knoflook mee. Leg op elk bord een plukje rucola en schik daar de visrolletjes op.

Scholrolletjes uit de braadpan is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete runderstoof met pompoen
105 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scholrolletjes met prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse scholrolletjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholrolletjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met kruidenrijst
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept