Slablad met Thaise pindasalade

8
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de slabladeren in een bak met ijskoud water, eventueel met ijsblokjes zodat ze mooi knapperig worden. Vermeng de ingrediënten voor de vulling goed en breng op smaak met limoensap. Droog de sla en leg de blaadjes als kommetjes op een schaal. Verdeel de vulling erop en serveer. Vouw de blaadjes om en eet uit het vuistje.

Slablad met Thaise pindasalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met salsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekruid varkensgehakt in slablad
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen en sushirijst in slablad
30 min Snack
Bekijk recept