Sticky toffee rijstepudding

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de rijstepap over in een kom en klop de eieren er goed door. Stort de pap in de puddingvorm en dek af met aluminiumfolie. Zet de vorm in een ovenschaal en giet er kokend water langs tot de vorm half onder staat. Zet de schaal voorzichtig in het midden van de oven en laat de pudding in circa 40 minuten garen. Laat de pudding afkoelen op een rooster. Doop de vorm in een laagje heet water en snijd de randen voorzichtig los. Stort de pudding op een schaal. Verwarm voor de saus de suiker met de stroop en boter op lage stand en roer goed door tot de suiker is opgelost. Roer de room erdoor en giet de warme saus over de pudding.

Sticky toffee rijstepudding is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Libanon: Rijstepudding (moegli)
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Meringuerijst Met Kiwi
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rijstepap met ijs
0 min
Bekijk recept

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Sticky kipdrumsticks uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sticky finger-brownies
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Sticky spareribs
100 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept