Sukadelapjes met ontbijtkoek en rozijnen

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit het bakproduct in een braadpan en bak het vlees lichtbruin. Schep het vlees uit de pan en houd het even warm. Bak de ui en knoflook in het achtergebleven braadvet. Strooi de bloem erover en schep goed om. Leg het vlees erbij, giet de bouillon erbij en voeg de kruidnagels en azijn toe. Doe er dan de ontbijtkoek en rozijnen bij en stoof met deksel nog 1 uur of tot het vlees zacht is. Verwijder zo mogelijk de kruidnagels.
  • 2 Serveersuggestie:Lekker met gekookte aardappelen en rodekool.

Sukadelapjes met ontbijtkoek en rozijnen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met kool en sukadelapjes
3u50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderstoofschotel
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sukade met witte bonen en snijbonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept