Tempura van gemarineerde kip

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de ketjap met de knoflook, gember en peper en wentel hier de kipreepjes door. Laat circa 1 uur gekoeld marineren. Klop een beslagje van ei, bloem en water. Doe de maïzena in een plat bord. Dep de kipreepjes enigszins droog en wentel ze eerst door de maïzena en dan door het beslag. Verhit de olie tot 180°C. Dompel de kipreepjes in de olie en frituur ze met een paar tegelijk in circa 3 minuten gaar en lichtbruin.+ 1 uur marineren

Tempura van gemarineerde kip is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kip op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige ananassalade met tamarinde
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept