Toscaans gehaktbrood met basilicumsaus

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan lichtbruin. Meng de beschuiten, eieren, 4 eetlepels pesto, 1/2 theelepel zout, peper en pijnboompitten door het gehakt. Vorm er een grote worst van en leg deze op een bakplaat.
  • 2 Bak het gehaktbrood in het midden van de oven in circa 40 minuten gaar. Laat het gehaktbrood 10 minuten rusten voor u het aansnijdt. Meng intussen de zure room met de yoghurt, de sjalotjes en de rest van de pesto. Leg het gehaktbrood op een plank, snijd er plakken van en serveer ze met de basilicumsaus.
  • 3 Lekker met een groene salade met tomaat en komkommer of gegrilde courgette en geroosterde tomaat.

Toscaans gehaktbrood met basilicumsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met kip en paprika-basilicumsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met courgetteratatouille en basilicumroom
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia met basilicumsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlofschotel met kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met kip en broccoli
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met varkensreepjes
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs met roquefortsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept