Tuinkruiden-kaasfondue

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf de fonduepan of andere pan met dikke bodem in met de snijkant van de knoflook. Verwarm de wijn zonder te koken.
  • 2 Voeg tijdens goed roeren in gedeelten de kaas toe zodat deze goed kan smelten. Meng de maïzena met de jenever of gin en bind de kaasmassa er al roerend mee. Voeg peper, peterselie, bieslook en pesto toe. Serveer de fondue met het stokbrood.
  • 3 Serveer er rauwe groenten bij zoals stukjes bleekselderij, wortelbolletjes, radijsjes en blokjes courgette. Of maak de fondue Provençaals door er gehakte tijm, rozemarijn en oregano aan toe te voegen.

Tuinkruiden-kaasfondue is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept