Trostomaten gevuld met pesto-risotto

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd met een scherp mes de kapjes van de tomaten. Hol ze uit met een theelepel. Bestrooi de binnenkanten met zout en peper en zet de tomaten omgekeerd apart.
  • 2 Smelt de boter en voeg de olijfolie toe. Schep de knoflook en ui erdoor en fruit deze 2 minuten. Meng de rijst erdoor en roer totdat de boter en olie zijn opgenomen. Giet er al roerend een scheut bouillon bij en laat de rijst het vocht opnemen. Herhaal dit tot de rijst beetgaar is na 15-20 minuten. Schep daarna de pesto en kaas erdoor. Vul de tomaten met de rijst, zet de kapjes erop. Zet ze eventueel nog 10 minuten in een warme oven van 200°C. Serveer ze op 4 warme borden.

Trostomaten gevuld met pesto-risotto is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept