Varkensfiletlapjes met Doesburgse mosterdsaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi het vlees met zout en peper en besmeerhet met een eetlepel mosterd en detijm. Bak het vlees in de boter in circa 7minuten rondom bruin, neem het uit de panen houd het warm. Bak vervolgens in deachtergebleven boter de groenten. Voeg debouillon, wijn, kookroom en de rest van demosterd toe en breng aan de kook tot desaus wat dikker wordt. Bind de saus eventueelmet allesbinder of maïzena. Verdeel hetvlees op een schaal en serveer het met degroenten in de saus.

Varkensfiletlapjes met Doesburgse mosterdsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletrolletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde filetlapjes met munt en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept