Visburger van gehakte zalm

1
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in de schil gaar en laat ze afkoelen. Leg de zalm in de bouillon en laat deze tegen de kook aan in circa 10 minuten garen. Neem de zalm uit de bouillon en laat afkoelen. Maak de zalm fijn met een vork. Pel de aardappelen en rasp ze grof.Vermeng de aardappel met de zalm, de kruiden en de helft van het ei. Breng het mengsel goed op smaak met zout en peper. Voeg er, als het te nat is, wat bloem aan toe.Maak met behulp van twee lepels platte koekjes en laat deze een uurtje opstijven in de koelkast. Zet drie borden klaar en vul er een met bloem, een met de rest van het geklopte ei en een met paneermeel.
  • 2 Wentel de koekjes eerst door de bloem, dan door het ei en als laatste door het paneermeel.Verwarm een laagje olie en bak de koekjes per vier bruin en krokant aan beide kanten.+ 1 uur koelen

Visburger van gehakte zalm is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburgers met rode uicompote en Joppiesaus
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
Snack
Bekijk recept