Visblokjes met groene thee-kruidensaus

2
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dep de visblokjes droog. Kluts het ei en klop er met het aardappelmeel en 2 eetlepels water een glad beslag van. Giet de olie in een wok zodat deze tot 1/4 gevuld is. Verhit de olie. Haal de visblokjes een voor een door het beslag en laat ze in de hete olie glijden. Frituur ze goudbruin en laat ze uitlekken op keukenpapier. Pureer de ingrediënten voor de saus. Breng de saus aan de kook en serveer deze bij de visblokjes.

Visblokjes met groene thee-kruidensaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-panpizza met lamsworstjes en kruidensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met Italiaanse groenten en kip
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse winterstoof met komijnenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met zalmblokjes in oosterse bouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept