Visbouillon met Hollandse garnalen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olie, fruit de sjalot een paar minuten en voeg de tijm, bleekselderij, knoflook ensaffraan toe. Fruit alles nog een paar minuten aan en giet dan de bouillon erbij. Laat aan de kook komen. Spoel de garnalen af en verdeel ze over 4 soepborden. Giet de kokende bouillon erover en bestrooi met wat bleekselderijgroen.

Visbouillon met Hollandse garnalen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane mosselen
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept