Wentelteefjes van kruidkoek met blauwe bessen en hangop

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg een schone theedoek in een vergiet en hang dit vergiet in een kom of pan. Giet de yoghurt op de doek en laat dit circa 6 uur uitlekken. Dit kan een dag van tevoren.
  • 2 Klop in een diep bord de eieren los met de melk. Wentel de plakken koek door dit mengsel. Verhit de boter en bak de wentelteefjes 2 minuten per kant. Snijd ze even-tueel diagonaal door. Leg ze op de borden met daarnaast quenelles (ovaaltjes, gemaakt met behulp van twee eetlepels) van hangop en strooi de blauwe bessen eromheen.
    Voorbereiding
    stijd ca. 20 min. Uitlekken 6 uur.
  • 3 Vervang kruidkoek of peperkoek door suikerbrood of rozijnenbrood.

Wentelteefjes van kruidkoek met blauwe bessen en hangop is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hangop met sesamkaramel en peer
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Hangop, muesli en appelchips
15 min
Bekijk recept
Stoofpeertjes met hangop
1uur- Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept