Witlof lepeltjes

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst een vulling door de ingrediënten met elkaar te mengen en breng dit eventueel op smaak met zout en peper. Snijd de stronk van de witlof een centimeter af en pluk de blaadjes los. Leg de blaadjes als bootjes op een schaal en schep er twee theelepeltjes van de vulling in. Bestrooi met wat groene kruiden of wat versgemalen peper en serveer direct.

Witlof lepeltjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladekoffiepotjes
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte soesjes
75 min -
Bekijk recept
Whoopies met speculaascrème
Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept